Autor: Palgauudised.ee • 12. aprill 2023

KKK: põhipalga ja tulemustasu osakaalu muutmine töölepingus

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millised võimalused on töötasu töölepingus suurendada ja tulemustasu protsenti vähendada, kui töötaja sellega nõus ei ole.
Foto: pexels

Lugeja küsib: Töötajal on põhipalk ja tulemustasu (teenusekäibe pealt x protsent): nüüd tööandja soovib põhipalka tõsta 500 euro võrra ja sealjuures tulemustasu protsenti vähendada paari % võrra, kuna tal on nüüd ka paariline (aasta aega juba), kes käivet sisse toob, ehk käibe summa on suurem kui ta üksi töötas ja seetõttu on ta ka saanud suuremat tulemustasu käibe pealt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700