Autor: Eliisa Matsalu • 19. aprill 2023

Töötajad nõuavad vahistatud krüptomiljonäridelt maksmata jäetud palka välja

Mitmed töötajad on pöördunud töövaidluskomisjoni poole kaebusega, et nad ei ole saanud ettevõttest Cyberland OÜ kätte töötasu ja hüvitisi. Cyberland kuulub krüptoärimeestena tuntuks saanud Ivan Turõginile ja Sergei Potapenkole, keda kahtlustatakse kelmuses ja rahapesus.
Ivan Turõgin ja Sergei Potapenko end süüdi tunnistanud ei ole.
Foto: Patrik Tamm

Töövaidluskomisjoni on pöördunud vähemalt neli ettevõtte töötajat, kes kõik nõuavad saamata jäänud töötasu. Töövaidluskomisjon on Cyberlandi kutsunud töövaidlusistungile, kuid kuna Turõgini ja Potapenko võitlevad praegu selle eest, et neid USAsse välja ei saadetaks, siis tõenäoliselt nad töövaidluskomisjoni istungitele tähelepanu pöörata ei jõua.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700