Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 18. aprill 2023

UUS: tööeluga seotud värskeimad muudatused seadustes

Hiljuti vastu võetud õigusaktidega moodustati muu hulgas ühtne Eesti Töötukassa andmekogu, kinnitati riikliku pensioni indeksi väärtus ja hakatakse maksma ajateenijate hüvitist eluasemelaenu intresside kulude katmiseks.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi toob välja olulisemad muudatused õigusaktides

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700