Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 16. mai 2023

Jootraha | Maksustama ja deklareerima peavad nii tipi andjad kui ka saajad

Kui eraisik jätab jootraha hea teeninduse eest, on see tema enda asi. Kui aga jootraha jätab ettevõtte esindaja või riigiasutuse ametnik? Kuidas jootraha saaja sellega edasi käituma peab, sõltub juba sellest, kas jootraha jääb teenindajale või hoopiski juriidilisele isikule.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700