Autor: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 19. aprill 2023

Tööturu megatrendid koroonajärgses digi- ja rohepöördes maailmas

Oleme viimased kolm aastat elanud lakkamatus kriisis: koroonaviiruse levik, sõda Ukrainas, suured muutused tööturul, digi- ja rohepööre. Mida see kõik on kaasa toonud tööturu ja oskuste vaates, sellest teeb ülevaate OSKA peaanalüütik Yngve Rosenblad.
Kutsekoja tööjõuvajaduse seire- ja prognoosisüsteemi OSKA peaanalüütik Yngve Rosenblad
Foto: Marko Mumm

Kutsekojas analüüsitakse OSKA raames tööturgu mõjutavaid trende ning otsitakse vastuseid küsimustele, millised ametid ja oskused on lähitulevikus esile kerkimas, muutumas või tähtsust kaotamas ning kui hõlbus on vajalike oskustega inimesi tööturult leida. OSKA tööjõu ja oskuste vajaduse uuringud aitavad teha arukaid karjäärivalikuid ning kujundada tulevikku vaatavat töö- ja hariduspoliitikat.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700