Autor: Janno Riispapp • 26. aprill 2023

Sanktsioonid viivad Muuga väetiseterminalist veel poolsada töökohta

AS DBT koondab 52 inimest, sest sanktsioonide tõttu katkes Vene mineraalväetiste transiit Muuga terminali kaudu.
Kolm aastat tagasi valis Äripäev logistikafirma AS DBT edukaimaks ettevõtteks, siis oli töötajaid veel 250
Foto: Tallinna Sadam

Töötukassale kollektiivse koondamise kavatsusest teatades märkis ettevõte, et “puudub võimalus tegeleda kommertstegevusega kohaldatud sanktsioonide tõttu”. DBT kõneisik Ago Tiiman ei soovinud asjaolusid täpsemalt kommenteerida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700