Autorid: Kristel Härma, Indrek Kald • 11. mai 2023

IT- ja idufirmade palgaralli põrkus päriseluga

Keeruline aeg majanduses on rappinud ka palgarallit vedanud tehnoloogiasektorit ja tulemus on firmati erinev: kui osa koondab ja vaeb hoolikalt palgaraha, siis teised võivad endises tempos edasi värvata ja palka tõsta.
Nortal Eesti juht Ats Albre on kindel, et palgaralli enam senise hooga ei jätku
Foto: Andras Kralla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700