Autor: Anu Prandi, BDO Eesti • 4. mai 2023

12 hoiatavat signaali | Sinu töötaja hakkab lahkuma

Töötajad on meile väga olulised ja ettevõtte esindajale meeldiks, kui tema parimad töötajad ei lahkuks kunagi, kuid sageli ei ole see kontrollitav. Emotsionaalselt on kahju, kui hea meeskonnaliige lahkub ja igal juhul on see väga suur varjatud või otsene kulu ettevõttele. Esimestele ohumärkidele tasub tähelepanu pöörata.
Anu Prandi, BDO Eesti
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700