Autor: Palgauudised.ee • 10. mai 2023

KKK: kahju hüvitamine töötajale tööõnnetuse korral

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kuidas tööandjal tuleb tööõnnetuse korral kahju hüvitada ja makstud hüvitist deklareerida.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: kas hüvitist tööõnnetuse puhul tuleb töötajale maksta igal juhul (kui tegemist oli töötaja poolse hooletusega või kui tegemist oli tööandjapoolse hooletusega)? Ning kuidas käib selle hüvitise arvestus ja kuidas seda TSD-l tuleb deklareerida ja millal tuleb teha hüvitise väljamakse?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700