Autor: Palgauudised.ee • 8. mai 2023

KKK: lisatöö kokkuleppe sõlmimise reeglid

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millele peab tööandja tähelepanu pöörama, kui on vaja, et töötaja teeks lisatööd.
Foto: Andras Kralla

Lugeja küsib: kas tööandja peab iga kord vormistama eelnevalt töölepingu lisana Lisatöö kokkuleppe (teise töötaja asendused haiguse ja puhkuse ajal) või piisab käskkirjast, kus tööülesanded ja töötasu kirjas?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700