Autor: Palgauudised.ee • 10. mai 2023

Palgainfo Agentuur: "Kiire palgakasv ei näita raugemise märke"

Üle kolmandiku tööandjatest plaanis palku tõsta eelmisel kevadel, tegelikult tõstis palkasid poole rohkem tööandjaid. Kui paljud tööandjad plaanivad palkasid tõsta sel aastal?
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder
Foto: Meeli Küttim

66% tööandjatest on viimase kuue kuu jooksul tõstnud töötajate põhipalkasid ja ligi kolmandik (32%) plaanib seda teha lähikuudel. Vaid kümnendik (10%) tööandjatest ei ole põhipalkasid muutnud ega plaani seda ka teha, selgub Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee 2023. aasta märtsis ja aprillis korraldatud tööandjate küsitluse tulemustest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700