Autor: Palgauudised.ee • 11. mai 2023

Keskmise palga kasv kergitas tööjõumaksude laekumist

Maksutulu kasv märtsis aeglustus, seda mõjutas võrreldes eelmise aastaga suurem tulumaksu tagastus.
Foto: Pixabay

Tööjõumakse mõjutava palgafondi kasv ulatus I kvartalis 13,1 protsendini võrreldes eelmise aastaga. Palgafond suurenes eelkõige tänu keskmise palga kasvule, mis ulatus 11,7 protsendini, töökohtade arv kasvas 1,3 protsenti. Sektoritest vedas kolme kuu palgafondi kasvu majutus ja toitlustus (26,2 protsendiga).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700