Autor: Indrek Kald • 19. mai 2023

Iga Pipedrive’i töötaja sai aasta alguses palgatõusu ja ühekordse n-ö inflatsioonimakse

Selle aasta alguses sai iga Eesti Pipedrive’i töötaja palgatõusu sõltumata oma ametikohast või staažist ettevõttes, kirjutasid IT-uudised.
Pipedrive'i tehnoloogiajuht Agur Jõgi.
Foto: Helis Hämarsalu

„Tegu on praktikaga, mille käivitab Pipedrive, ja selleks pole eraldi palgaläbirääkimisi vaja,“ selgitas ettevõtte tehnoloogiajuht Agur Jõgi. Pipedrive on seni korrapäraselt töötasusid kord aastas üle vaadanud ja korrigeerinud, viimati tehti seda eelmise aasta lõpus. Ent see polnud veel kõik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700