Autor: Palgauudised.ee • 15. mai 2023

Tööturu trendid: üha enam inimesi töötab osaajaga

Töötuse näitaja langes võrreldes mullusega Põhja-Eestis, tõusis aga Lõuna- ja Kesk-Eestis.
Foto: Liis Treimann

Esimeses kvartalis oli töötuse määr 5,3%, tööhõive määr 69,4% ja tööjõus osalemise määr 73,3%, teatas statistikaamet. Töötuse senine langustrend on pidurdunud, ütles statistikaameti analüütik Tea Vassiljeva.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700