Autor: Palgauudised.ee • 24. mai 2023

"Mis on teie palgasoov?" tekitab kimbatust, sest sageli pole meil aimugi, mis on "õige soov"

Palga kujunemine peab läbipaistvust juurde saama ja oleme sinna poole juba teel. Vaatame üle, milliseid olulisi muudatusi ja millal on tulemas.
Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse poliitika juht Lee Maripuu

Hiljuti vastu võetud Euroopa Liidu direktiiviga suurendatakse palkade kujunemise läbipaistvust. Milliseid muudatusi toob see kaasa töötajatele ja tööandjatele, selgitab sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse poliitika juht Lee Maripuu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700