Autor: Palgauudised.ee • 25. mai 2023

KKK: sotsiaalmaksu miinimumkohustus osalise tööaja korral

KPMG Baltics spetsialistid selgitavad, millised on erandid sotsiaalmaksu miinimumkohustuse täitmisel.
Foto: pexels

Lugeja küsib: Töötaja töötab osalise tööajaga ning tema töötasu on 50% kehtivast miinimumpalgast. Kas osalise tööajaga töötamisel on tööandjal kohustus maksta sotsiaalmaksu miinimumääralt (töötaja sotsiaalkindlustuse tagamiseks)?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700