Autor: Laura Saks • 5. juuni 2023

Aseri tellisetehases terendab suurem koondamislaine

Aseri tellisetehase tootmismaht on kukkunud ligi 80 protsenti, mistõttu tuleb Wienerberger ASil panna augusti lõpus kinni tootmise põhiliin ja koondada umbes pooled töötajad, tõdeb ettevõtte tegevjuht Margus Puusepp.
Ei teata, kas telliste tootmine Aseris kunagi enam täismahus edasi läheb
Foto: Heikki Avent/Wienerberger AS

Puusepp ütles, et müük Venemaa turule on täielikult lõppenud ning kukkunud on ka Eesti ja Leedu turgude mahud. „Läti on olnud kusjuures isegi positiivsel trendil,“ nentis ta. Kuigi Wienerberger püüdis leida Vene turule alternatiive, tabas ka neid turge langus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700