Autor: Nikolai Andrejev • 6. juuni 2023

Ootamatu vangerdus Narvas: koolitatud personal jäi tööta ja lahendus tuli nagu pauk luuavarrest

Ameeriklased kolivad tootmise Narvast Makedooniasse ning töötajaid ähvaradas tööta jäämine.
Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib Amphenol ConneXus Narva tehas augustist hakata kandma nime Dicro Eesti
Foto: Nikolai Andrejev

USA ettevõttele kuuluv kaablitootja Amphenol ConneXus teatas märtsis oma Narva tehase sulgemisest ja 130 töötaja koondamisest, kuid nende Soome konkurent võtab nii tootmise kui osa töötajaid üle, kirjutab Delovõje Vedomosti.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700