Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 6. juuni 2023

TÖÖAEG: lühendatud tööpäevad mõjutavad normtundide arvestust

Peagi on 23. juuni ehk võidupüha, mis sel aastal on reedel. Seega neljapäeval, 22. juunil tuleb tööpäeva lühendada kolme tunni võrra. Selgitame, kuidas see mõjutab tööajafondi ja mida on vaja teada muutuvtundide summeerimisest ning kuidas toimida vähendatud koormuse korral.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700