Autor: Palgauudised.ee • 7. juuni 2023

TÖÖTURG: tööandja algatusel ametist priiks saanute arv on jõudsas kasvus

Eesti ettevõtetes, asutustes ja organisatsioonides oli 11 461 vaba ametikoht I kvartalis, mida on 12% vähem kui mullu samal ajal.
Tööandja algatusel lahkus ametist üle 6000 inimese
Foto: Pixabay

Esimeses kvartalis oli nii vabade kui ka täidetud ametikohtade koguarv ligi 620 000 ja neist enamik olid töötleva tööstuse, kaubanduse ning hariduse tegevusaladel. Vabad ametikohad moodustasid koguarvust 1,9% ning neid oli kõige rohkem avaliku halduse ja riigikaitse (1759), tervishoiu ja sotsiaalhoolekande (1427) ning töötleva tööstuse (1372) tegevusaladel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700