Autor: Teeli Remmelg • 13. juuni 2023

Ehitusinseneride palk ületab juba ka juhtide tasusid

Palgasurve väljendub kõige enam ehitusinseneride palkades, kelle palgad on aastaga ehitussektoris enim kasvanud, ületades ka juhtide tasusid. Hoonete lihttööliseid saavad aga endiselt ametlikku palgatõusu teistest visamalt.
Foto: Andras Kralla

Ehitusinseneriks õppimine tasub endiselt ära, sest statistikameti 1. kvartali andmete põhjal oli ehitusinseneridel sektori suurim keskmine palk, ulatudes 2687 euroni (aastane palgakasv 329 eurot), mis on ehitussektoris suurim. Neist ei jää palju maha ka elektriinsenerid – kelle keskmine palk ulatus 2587 euroni. Ehitusjuhid said 2265 eurot (aastaga palk kasvas 165 eurot)

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700