Autor: Indrek Kald • 12. juuni 2023

Üle 100 000 euro! Tarkvarafirma juht: tipud ootavad aastapalgaks kuuekohalist numbrit

IT-äris soovivad suurte kogemustega tipptegijad vägagi korralikku aastapalka, tunnistas nimeka Eesti tarkvarafirma juht.
Tööjõu puudus IKT-sektoris on endiselt suur ning ka palgaootused kõrged
Foto: Robert Anasch / Unsplash

"Meie, kes me enamasti vajame suure kogemuspagasiga tipptegijaid, keda ettevõtted üldiselt üritavad viimaste seas koondada, otsime neid siiski jätkuvalt tikutulega pilkades pimeduses," näitlikustas ta olukorda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700