Autorid: Tambet Toomela, Marja Stina Saaliste, Erika Tuvike • 21. juuli 2023

Palkade ühtlustamine on Euroopa Liidu uus suund

Euroopa Nõukogu võttis vastu uue tasustamise läbipaistvuse direktiivi, mis küll pole veel jõustunud, kuid hakkab peagi mõju avaldama ka Eestile.

Tasustamise läbipaistvuse direktiivi üks peamisi eesmärke on vähendada naiste ja meeste erisugust kohtlemist töötasu suuruses ning tagada, et samadel töökohtadel töötavad ja samu tööülesandeid täitvad inimesed saaksid ühesugust töötasu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700