Autor: Palgauudised.ee • 15. juuni 2023

Pooled tööandjad hoiavad hooajatööde palgapakkumist saladuses

Hooajaline ametikoht, mis on tänavu kõige rohkem hinnas, on restorani suveabiline ja populaarseima töökoha nimel on konkureerimas pea pool tuhat töövõtjat, näitab CVKeskus.ee statistika.
Äripäeva ajakirjanik Jaana Pikalev käis proovimas vetelpäästja ametit
Foto: Raul Mee

Kõige rohkem vajatakse suveks lisatööjõudu teenindussektorisse – iga kolmas hooajaline tööpakkumine annab võimaluse teha teenindavat tööd. Lisaks vajavad tööandjad suvehoojaks abilisi ka turvavaldkonnas (vetelpäästjad ja turvatöötajad suveüritustel) ning toitlustus- ja müügisektoris.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700