Autor: Janno Riispapp • 16. juuni 2023

Stora Enso sulgeb jäädavalt Näpi saeveski ja koondab kõik töötajad

Soome metsatööstuskontsern Stora Enso teatas börsile, et sulgeb Lääne-Virumaal Näpi saeveski, millega kaotab töö ligi sada inimest.
Stora Ensot põhjendas Näpi saeveski sulgemist toorme väljakutsetega
Foto: Väinu Rozental

Põhjusena tõi börsifirma välja pikaajalised väljakutsed seoses toorme saadavuse ja hinnaga ning madala kasumlikkusega. Stora Enso kavatseb konkurentsivõimet parandada, keskendudes saeveskitele, millel on kasvupotentsiaali.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700