Autor: Palgauudised.ee • 16. juuni 2023

Teravad pilgud, tõendid, vastasseis - piilume töövaidluskomisjoni istungiruumi

Tööandja ei ole maksnud töötasu, töötaja pani toime varguse, tööandja lõpetas töösuhte alusetult – selliste ja paljude muude töösuhetes tekkinud lahkarvamustega jõuavad inimesed töövaidluskomisjoni istungiruumi.
Pilt on illustratiivne
Foto: pexels

Milline näeb välja üks töövaidluskomisjoni istung?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700