Autor: Ken Rohelaan • 22. juuni 2023

Soome uus valitsus teeb tööelus kuus olulist muutust

Soome uus valitsus kavatseb töökeskkonnas teha olulised muutused, mis saavad kiita tööandjatelt, aga laita palgasaajatelt, vahendab Yle.
Soome uut valitsust veab Petteri Orpo
Foto: Lehtikuva / Imago Images / Scanpix

Uus valitsus avalikustas programmi, kus on kirjas, kuidas valitsus tahab muu seas eemaldada tööturutõrkeid ning tugevdada väikese ja keskmise suurusega ettevõtete tegutsemistingimusi. Samal ajal üritab uus koalitsioon stimuleerida tööturgu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700