Autor: Palgauudised.ee • 26. juuni 2023

KKK: kollektiivpuhkuse kasutamine ja sellest teavitamine

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab kollektiivpuhkusest teavitamise nõudeid ja juhib tähelepanu puhkuse kasutamise olulistele nüanssidele.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: ettevõte annab aasta alguses (veebruaris) välja korralduse, et suvel 2 nädalat ettevõte ei tööta ja kõik töötajad on sel ajal 14 päeva kollektiivpuhkusel. Korraldus on infostendil ja töötajatel on võimalus sellega tutvuda, aga keegi tutvumise kohta allkirja ei anna. Nüüd (suvel) teatab töötaja, et ei soovi minna kollektiivpuhkusele, sest talle ei ole allkirja vastu tutvustatud vastavat korraldust. Kas tal on õigus?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700