Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 27. juuni 2023

Raamatupidajate palgad I kvartalis | Ja nii ongi - mehed teenivad naistest oluliselt rohkem

Kõigis ametirühmades teenivad mehed rohkem kui naised ja maakondade lõikes olid raamatupidajate palgad suisa seinast seina.
Raamatupidamissektori kõigis ametirühmades teenisid mehed rohkem kui naised
Foto: pexels

Tuletame esmalt meelde, et mediaanpalk on palganäitaja, millest väiksemat ja suuremat palka teenib võrdselt sama palju inimesi. Näiteks tähendab mediaanpalk 1000 eurot, et pool sellel ametikohal töötajatest teenib kuni 1000 ja pool üle 1000 euro kuus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700