Autor: Logistikauudised.ee • 28. juuni 2023

Tarneahelajuhtide keskmine brutopalk ületas 4000 euro piiri

Tarneahelajuhtide tööd tasustatakse aina kõrgemalt, selgub statistikaameti värsketest andmetest.
Foto: Pixabay

Statistikaameti andmetel ületas tarneahelajuhtide keskmine brutopalk tänavu 1. kvartalis 4000 euro piiri. Mediaanpalk jääb sellele küll mitmesaja euroga alla, kuid on kvartaliga kasvanud siiski üle 300 euro.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700