Autor: Palgainfo Agentuur • 29. juuni 2023

Palgauuring: mure toimetulekuga ja kõvasti tummisem palgaootus, kui on tegelik töötasu

Palgaootus töökoha vahetamisel on kasvanud kõigis ametirühmades, näitab värske palgauuring.
Foto: Pixabay

Palgainfo Agentuur ja tööportaal CVKeskus.ee korraldasid sel kevadel üle 10 000 osalejaga töötajate küsitluse, mille tulemustest selgub, et poolte töötajate netopalga soov mahub 1500 ja 2500 euro vahele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700