Autor: Palgauudised.ee • 30. juuni 2023

KKK: puhkuse võimaldamine enne emapuhkust

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kas tööandja peab töötaja nõudmisel andma talle rohkem puhkusepäevi, kui ta neid vanemapuhkuseni välja teenib.

Foto: Pixabay

Lugeja küsib: peatselt emapuhkusele minev töötaja soovib enne saada kaks nädalat puhkust, kuid tal oleks korralist puhkust saada ainult neli kalendripäeva (sinna sisse on juba arvestatud emapuhkuse ajal väljateenitav puhkus), ülejäänud puhkuse saaks juba ette.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700