Autor: Heli Künnapas • 6. juuli 2023

Suvetöötajaks võetakse enamasti oma töötajate lapsed

Tööjõu leidmine kaubanduses pole väga lihtne, kuid suvel pakuvad leevendust suvetöötajad. Mitmed kaupmehed kinnitasid, et pakuvad suvel tööd ka alaealistele. Mida ja mis tingimustel noored suvel tööd teha saavad, rääkisid erinevate kaubanduskettide esindajad.
Bauhofis on suvetöötajate ülesandeks ka näiteks taimede eest hoolitsemine
Foto: Andres Haabu
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700