Autor: Kaire Sepper, advokaadibüroo Hedman jurist • 4. september 2023

Karm reaalsus: tööandjad ja raamatupidajad aitavad ise igapäevaselt kaasa võlglaste vara varjamisele

Kui ettevõttes on palju võlglasi, kelle suhtes käimas ka täitemenetlus, tasub ehk naerukoolituse asemel pakkuda töötajatele hoopis võlanõustamist, sest nii saavad inimesed targemaks ja ka rõõmsamaks, kui nende pangakontolt ei võeta jõuga ära viimast toiduraha.
Advokaadibüroo Hedman jurist Kaire Sepper
Foto: Mardo Männimägi

Tööandjate ja raamatupidajate kestev meelepaha kohtutäiturite aadressil on juba ammu kõigile teada. On ka arusaadav, sest nad on pandud tegema tasuta tööd ja vastama lõpututele päringutele. Lisaks ähvardavad täiturid igas kirjas tööandjaid sunnirahaga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700