Autor: Palgauudised.ee • 12. juuli 2023

KKK: nõuete tõendamine TVKs

Tööinspektsiooni nõustamisjurist Terje Pürg selgitab, millele tasub tähelepanu pöörata töövaidluskomisjoni pöördumisel ja oma nõuete tõendamisel.
TVKs omavad olulist tähtsust tõendid, mida on võimalik komisjonil uurida ja hinnata
Foto: pexels

Lugeja küsib: töötasin ehitusettevõttes, töölepingut ei sõlmitud ja töötingimused olid kokkulepitud suuliselt. Töötasu kanti osaliselt pangakontole ja osaliselt maksti sularahas. Kanded nii tööle asumise kuupäeva ja ka töölepingu lõppemise kohta Maksu- ja tolliameti töötamise registris ei vasta tegelikkusele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700