Autor: Palgauudised.ee • 14. juuli 2023

Töösuhete arv langes kõige rohkem ehituses

Statistikaameti tööturu kiirstatistika andmetel oli juunis töösuhteid vähem kui eelmise aasta samas kuus. Langusega paistavad silma ehitus ja sellega seotud tegevusalad, kuid on ka sektoreid, kus töösuhete arv on mullusega võrreldes kasvanud. Kiirstatistikat tutvustab statistikablogis andmeteadur Kadri Rootalu.
Kuna ehitustöid on vähem pakkuda, on ka töösuhete arv valdkonnas tänavu vähenenud
Foto: Andras Kralla

Tööturu kiirstatistika juuni andmetest on näha, et kuigi suvekuudele tavapäraselt on töösuhete arv tõusnud, jääb nii uute kui lõppenud töösuhete arv varasemate aastate tasemest järjest rohkem maha. Mõlemad näitajad olid juunikuus väiksemad kui kahel varasemal aastal. Ka töösuhete üldarv on praegu väiksem kui eelmisel aastal samas kuus. Seejuures on töösuhete arv vähenenud kõigis maakondades.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700