Autor: Palgauudised.ee • 14. juuli 2023

Uuring: vaid iga neljas töötaja on oma palgaga rahul

Rahvusvahelisest uuringust selgus, et rohkem kui pooled vastajatest tunnetavad, et saadav tasu tehtud töö eest on palju väiksem kui see päriselt olla võiks. Samas töökoha vahetusel mängivad üha suuremat rolli ettevõtte brändi kuvand ja töötajate aus arvamus tööandjast.
Foto: Pixabay

Uuringu peamine eesmärk oli välja selgitada inimeste rahuolutase oma tänase palga suhtes. Praeguse töötasuga on rahul iga neljas töötaja (27%), aga 32% on just vastupidisel arvamusel ehk ei ole rahul oma tänase töötasuga. Neutraalse seisukoha võttis 41% inimestest, kes ei ole rahul ega mitterahul oma tänase töötasuga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700