Autor: Palgauudised.ee • 20. juuli 2023

Hooajatöötaja saab registreerida ka sõnumi teel

Maksu- ja Tolliamet (MTA) pöörab tähelepanu hooajatööliste registreerimisele ning teeb jõupingutusi, et tagada korrektne maksuarvestus hooajatööde ajal.
Seemnekartuli korje tartumaal
Foto: Erik Prozes

Hiljutise PPA läbiviidud kontrolli käigus tuvastati Võrumaal kümmet põllumajandusettevõtet, kus 88 kontrollitud isikust 34 puhul oli töötamine registreerimata. Registreerimata töötajate osakaal on murettekitavalt suur, ületades oluliselt Eesti keskmist, mis oli esimeses kvartalis läbiviidud kontrollide tulemusel umbes 5%.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700