Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 19. juuli 2023

Töötajal on õigus puhkus katkestada, edasi lükata või enneaegselt lõpetada

Aeg-ajalt tekib olukordi, kus töötaja soovib puhkust katkestada. Levinuim põhjus on ajutine töövõimetus. Vaatame läbi praktiliste näidete, mis saab kasutama jäänud puhkusepäevadest ja välja makstud puhkusetasust.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh

Töötajal tuleb tööandjale kohe teada anda, et ta soovib puhkuse katkestada ning millised asjaolud takistavad tal puhkusel viibida. Selline teavitus on kohustuslik. Töötajal on õigus nõuda kasutamata jäänud puhkuseosa vahetult pärast puhkust või siis kokkuleppel muul ajal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700