Autor: Palgauudised.ee • 1. august 2023

TÖÖLE TAGASI: antud lubadused kipuvad pärast puhkust ununema

Hakkan pärast puhkust korralikumalt tööd tegema. Pean tähtaegadest kinni. Luban olla tubli ja efektiivne. Njah, aga hiljemalt nädala või paari pärast on enne puhkust antud lubadused aga unustatud ja kõik loksub vanadesse rööbastesse tagasi. Miks?
KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja, meeskonnatreener ja Ettevõtluskõrgkooli Mainor lektor Mats Soomre
Foto: Tiit Tamme

Mats Soomre sõnul tulevad inimesed tihtipeale pärast puhkust suure entusiasmiga tööle tagasi ja annavad endale samasuguseid lubadusi nagu esimesel jaanuaril. Paraku kipub esimese nädala või paariga entusiasm kaduma ja jätkub sama vana rada. Miks see nii on?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700