Autor: Palgauudised.ee • 4. august 2023

Karm reaalsus: puhkuse ajal töötamine sillutab teed läbipõlemisele

40% puhkuse ajal töötavatest inimestest mõtleb töölt lahkumisele, kinnitab mahukas rahvusvaheline uurimus.
Tuhandest uuringus küsitletud täiskohaga töötajast teatas 56 protsenti puhkuse ajal töötamisest.
Foto: Pexels

Me kõik teame, et puhkuse ajal töötamine pole hea ega õige. Päikeselise ranna või mägede ja järvede nautimise asemel on meie aju tegelikult köidetud tuhandete kilomeetrite kaugusel asuva kontori külge.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700