Autor: Palgauudised.ee • 7. august 2023

KKK: kas ja kuidas arvestada puhkusetasu lisatööde eest?

Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab puhkusetasu väljamaksmist.

Foto: Pexels

Töötaja on tööl fikseeritud palgaga 1900 eurot bruto. Tehtud on ka lepingulisa, et kui ta teeb lisaks kliendiandmebaasi haldamisele müüki, siis on võimalik saada vastavalt tulemile ja eraldi koostatud arvutusskeemile lisatasu. Töötaja puhkab 01.–14.08.2023. Eelnevalt on ta olnud juba üle aasta tööl.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700