Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 7. august 2023

Krista Teearu: nii arvestatakse töötasu summeeritud tööaja korral

Summeeritud tööaja lähenemist kasutatakse peamiselt töötajate puhul, kes töötavad tööajakava ehk graafiku alusel. Ilma tööaja summeerimise võimaluseta oleks graafikute koostamine peaaegu võimatu ülesanne.
Ettevõtja ja ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu toob välja summeeritud tööaja põhireeglid ja tasu arvestuse näited.
Foto: Meeli Küttim
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700