Autor: Stiine Reintam • 8. august 2023

Soomlaste palgad tõusid suvekuudel lakke

Juunis kasvas soomlaste mediaanpalk erakordselt, kinnitab Helsingin Sanomat. Soome statistikaamet ütleb, et palgad on tavaliselt kõige kõrgemad juunis ja juulis, sest siis makstakse välja puhkusetasu.
Eestlaste mediaanpalk on üle 2000 euro võrra väiksem võrreldes soomlaste mediaanpalgaga.
Foto: Pexels

Soome statistikaamet selgitas, et tänavu on kiire palgatõus seotud maksudega, mis olid kavandatud juunikuusse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700