Autor: Äripäev • 8. august 2023

Palgad kasvavad taas hindadest kiiremini

Toidutoorainete hinnad on kahanenud juba aasta algusest saati ja toidukorv ulatuslikult odavnenud. Hinnakasvu aeglustumisele on kaasa aidanud ka kestvuskaupade hinnalangus, mida soodustavad toormehindade alanemine ja euro tugevnev vahetuskurss.
Kõige rohkem mõjutab hinnatõusu toit. Viimase pooleteise aasta jooksul on toit kallinenud ligi 40 protsendi võrra.
Foto: Pexels

„Balti riigid ei juhi enam euroala hinnatõusu edetabelit,“ kommenteeris Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700