Autor: Siim Tammer • 18. august 2023

Siim Tammer: need on lahendused, mis päästavad võlakeerisest

Kui laenu tagastamisega tekib raskusi, siis peab sellega kohe tegelema, mitte peitma pead liiva alla. Kõigepealt tuleb aru saada enda kohustuste hulgast ning seejärel pöörduda laenuandja poole, et arutada võimalusi saada maksepuhkust, vähendada kuumakseid vms.
Finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer osales tänavuse arvamusfestivali arutelul „Kes päästab võlaorjusesse sattunud inimesed?“, kus jäid kõlama mitmed ideed, kuidas võlaprobleeme leevendada.

Arvamusfestivali arutelus osalesid kohtunik Vahur-Peeter Liin, võlanõustaja Evelyn Eichhorst, artikli autor Siim Tammer ning asjatundlik publik. Arutelu vedas Harju Maakohtu kohtunik Kai Härmand.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700