Autor: Indrek Kald • 23. august 2023

Finantstehnoloogia idufirmad kasvatasid käivet ja tasusid märksa rohkem ka tööjõumakse

Eesti iduettevõtete töötajate keskmine brutopalk tõusis kuu kuuga 3243 euroni, mis ületab Eesti keskmist töötasu ligi kaks korda.
Tänavu kuue kuuga tõusis iduettevõtete töötajate keskmine brutopalk 3243 euroni, ületades Eesti keskmist töötasu ligi kaks korda.
Foto: Pixabay

Äritarkvara ja -teenuste valdkonna iduettevõtted tasusid selle aasta esimese kuue kuuga mullusest märksa enam tööjõumakse, samuti kasvatasid korralikult käivet. Pea iga kuues Eesti iduettevõte tegutseb äritarkvara ja -teenuste vallas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700