Autor: Jaana Vaus Madureira Silva, Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist • 29. august 2023

Tööispektsioon: need on koolilapse vanema võimalused töö- ja pereelu ühitamiseks

Lapse kooliminekuga kaasneb enamasti ka vajadus elu- ja töö ümberkorraldamiseks, seega on hea teada oma võimalusi, kuidas seda parimal viisil teha.
Paindlikkus on töösuhtes kahtlemata oluline ning tööandjal tuleb arvestada, et pere on esmatähtis.
Foto: Pexels

Paljudele peredele on algav kooliaasta juba tuttav rada – taas käivitub koolivahendite osturalli, laste kooli sõidutamine ja õhtused kodutööd. Teiste perede jaoks on aga tegu täiesti esmakordse kogemusega. Lapse kooliminekuga kaasneb sageli vajadus ümberkorraldusteks nii isiklikus kui ka tööelus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700