Autor: Palgauudised.ee • 4. september 2023

Uuring: noortele on töö valikul ülekaalukalt tähtsad nii tööaja kui töökoha paindlikkus

Aga kui oluline on noortele töökoha valikul tööandja panus või võimalus panustada kliima soojenemise vältimisse?
Wise′i noored

Norstati uuring kaardistas, mis ootustega 16–19-aastased oma karjäärile vastu lähevad. Ülekaalukalt joonistub välja noorte soov tulevikus ise oma töökorralduse üle otsustada. Kontoriga seotud hüvedest ja ettevõtte osalusest tähtsamaks peetakse kõrgemat palka.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700