Autor: Palgauudised.ee • 1. september 2023

Sotsiaalkindlustusameti Tallinna klienditeenindus asub nüüd uuel aadressil

Tänasest on sotsiaalkindlustusameti Tallinna klienditeenindus inimestele avatud senise Endla 8 asemel aadressil Paldiski mnt 80.
Sotsiaalkindlustusameti uus kontor aadressil Paldiski mnt 80
Foto: SKA

Sotsiaalkindlustusameti kliendisuhete juhi Liis Mesi sõnul on uus teeninduskoht kliendisõbralikum, arvestatud on mugavuse ja privaatsusega. „Uus teenindussaal on ühel tasapinnal, tagamaks hõlpsama liiklemise ka ratastooli ja lapsevankriga. Kokku on klienditeenindusalal 12 kliendinõustamise boksi, mis tagab inimeste turvalise nõustamise ka delikaatsetel teemadel,” sõnab Mesi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700